dermavisie-logo

verzorgingWilt u zich in de zomer niet meer druk hoeven maken over stoppeltjes of heeft u altijd last van ingegroeide haartjes? Door behandeling met onze M22 of Harmony Lite systemen behoort scheren tot het verleden! Dermavisie is gespecialiseerd in het definitief ontharen van ingegroeide haartjes. Wij vinden het belangrijk dat dit veilig en efficiënt gebeurt. Daarom maken we gebruik van alleen de beste materialen om definitief ontharen zo goed mogelijk te laten verlopen.

Hoe werkt het definitief ontharen ?

M22 of Harmony Lite heeft een bepaalde golflengte die zich specifiek richt op het pigment in het haartje. Als gevolg hiervan warmt het pigment zich op. Deze warmte wordt via het haartje naar het haarzakje geleidt. Doordat er in één keer erg veel warmte ontstaat in het haarzakje, wordt het haarzakje vernietigd. Hiermee verwijderen wij ongewenste ingegroeide haren. Onze specialisten zullen er alles aan doen om het definitief ontharen voldoende te laten verlopen.

Na de behandeling

Na de behandeling voelt de huid warm aan en is er roodheid zichtbaar op het huid.

Rond de haarzakjes kan er wat zwelling aanwezig zijn. Deze huidreactie is normaal en is per individu verschillend. Deze verschijnselen trekken binnen enkele uren weer weg.

De behandelde haren zullen binnen 2 weken uitvallen.