ParfuMariaWanneer u op zoek bent naar een parfum voor uzelf of voor een ander is het zeker een aanrader om langs te gaan bij ParfuMaria. Dit is niet een normale parfumerie maar een parfumerie die gespecialiseerd is in niche geuren. Hier hebben ze een zeer ruim aanbod van. De niche geuren zijn te koop in de winkel of via de webshop parfumaria.com/.

Parfumaria is een echte aanrader om naartoe te gaan wanneer u opzoek bent naar parfum. Ze verkopen zeer exclusieve geuren en ook nog eens van  een top kwaliteit! Dit doen ze ook nog eens voor een zeer scherpe prijs! Door al deze voordelen, hebben ze vele positieve recensies op het internet. Dit is ook de manier hoe ik zelf op de webshop van ParfuMaria ben gekomen met alle niche geuren.

Het is mogelijk om persoonlijk advies te krijgen van een geur expert. Hiervoor kunt u het online contact formulier invullen.

Wat is een niche parfum?

Er bestaat een discussie wanneer het gaat over welke geuren wel of niet tot niche geuren behoren. De meeste niche geuren zijn wel te onderscheiden. Zo worden de niche geuren vaak niet in doorsnee parfumeries verkocht maar moet u naar een exclusieve zaak. Daarnaast zijn vele nichegeuren gecompliceerder dan de meeste geuren van de grote merken. Er zitten meestal meer ingrediënten is en daarnaast ruiken deze geuren ook sterker. Ook ontwikkelen de geuren op de huid waardoor ze langer blijven zitten en overigens niet chemisch zijn. De kwaliteit is een stuk beter dan commerciële geuren.