Fysiotherapie4all biedt fysiotherapie aan in Oss en de regio. Bij Fysiotherapie Oss zijn de twee belangrijkste begrippen ‘kwaliteit’ en ‘specificiteit’. Wij bieden kwalitatief goede behandelingen aan, die specifiek zijn afgestemd op de wensen, behoefte en de omstandigheden van de patiënt. voor top- en amateursporters bieden wij de mogelijkheid op topniveau en onder sportspecifieke omstandigheden te revalideren.

 

Behandeling

Patiënten met bijvoorbeeld hernia, kruisband letsel, heup prothese etc. de juiste manier van revalideren is postoperatief onder begeleiding van een fysiotherapeut. Bij Fysiotherapie4all Oss kunt u ook deelnemen aan groepsrevalidatie sessies. Bij de groepssessies is er zijn we vooral gefocust op chronische indicatie, zoals hart- en vaatziekten, artrose, reuma en longziekten. Op deze manier kan de betrokkenheid elkaar helpen bij het revalidatieproces. Wij bij Fysiotherapie4all zijn niet alleen gespecialiseerd in de traditionele fysiotherapie, maar ook in andere soorten therapie zoals, manueel therapie, dry needling therapie, shockwave therapie, triggerpoint therapie, echografie, sport fysiotherapie, medisch fitness en geriatrie fysiotherapie.

fysiotherapie oss

Locatie

Fysiotherapie Oss is gevestigd binnen Basic-fit Oss. U hoeft geen lid te zijn van de Basic-fit. Gedurende de periode dat u bij ons onder behandeling bent kunt  u vrij gebruik maken van alle faciliteiten van de Basic-fit. Bent u geen lid bij de Basic-fit? dat is geen probleem u kunt alsnog gebruik maken van alle faciliteiten zonder extra kosten. Door de praktische ligging van de praktijk binnen de sportcentrum is naast de reguliere behandelingen fysiotherapie de praktijk geschikt voor preventie- of revalidatie project voor sporters en pre-en postoperatieve patiënten.