work-the-world-logo

vrijwilligerswerk buitenlandWil jij graag een stage volgen in een land die jou hulp goed nodig kan hebben? Kijk dan snel op de website en schrijf je in op de website van Work the World. Ook zul je vele recensies tegenkomen van verschillende studenten die deze stage ook gevolgd hebben! Dit zal je zeker overhalen om ook te gaan!

Op de website van Work the World, staan heel veel recensies en de meeste zijn ook erg positief! Zelf ben ik erg geïnspireerd geraakt door al deze positieve recensies en zo zei iemand dat hij zeer veel van de stage heeft geleerd en dit de beste tijd uit zijn leven is geweest.

Eigen ervaring

Ik ben twee jaar geleden begonnen met mijn studie geneeskunde op de Radboud universiteit te Nijmegen en zij gaven aan dat het erg verstandig is als ik een stage zou gaan volgen in binnen- of buitenland. Het buitenland sprak mij direct aan en leek mij ook erg leuk om te gaan oriënteren hiervoor. Ik ben daarom ook direct gaan kijken op het internet naar buitenlandstages voor geneeskunde. Ik kwam toen al snel uit op de website van Work the World. Zij hebben een breed scala aan verschillende stages en allemaal spraken ze mij erg aan! Ik ben informatie gaan zoeken over elk stage land en ben ook alle recensies gaan lezen die op de website van Work the World staan. Ik was direct overtuigd en heb een stage geregeld bij deze organisatie! Ik ben tot nu toe erg tevreden!