Joke-Elerie-logo

Joke-ElerieSchoonheidssalon Wageningen van Joke Elerie is al meer dan 20 jaar lang ervaren op het gebied van schoonheidsbehandelingen van de huid. schoonheidssalon Wageningen weet precies hoe ze elke behandeling die richten tot een goed afloop brengen. Ze vinden het zeer belangrijk dat de klant met een tevredenheid de deur uit loopt. tot nu is dat keer op keer gelukt. Wanneer het gaat om de huid en de verzorging ervan, ben je bij schoonheidssalon Wageningen op het juiste adres.

Wat van behandelingen voeren ze uit?

U kunt in de salon terecht voor allerlei beauty behandelingen, zoals het reinigen van de huid, epileren, verven, harsen,  huidverjongings- behandelingen en nog veel meer uitgebreide behandelingen. Voor een betere kijk van behandelingen dat ze verrichten, adviseer ik u  om de website te bezoeken.

Ook hebben ze in de salon een Spa wellness systeem, een nieuw product waarbij het hele lichaam behandelt wordt. Het kan infrarood warmte afgeven, waterdamp en hydromassage. Wanneer u kiest voor een spa behandeling  bij schoonheidssalon Arnhem, kan je ervan uitgaan dat je helemaal ontspannen eruit komt. Om een nog beter inzicht te krijgen, kijk op de site van Joke Elerie schoonheidssalon Wageningen

Meer weten? bel of mail gerust voor vrijblijvende informatie.